Ingen känsla av en sjukdom.


POETEN TALAR:

Ett mördat hjärta,
hugget flera gånger om.
Men utan en skråma utanpå kroppen.
Detta kallas kärlek.

Och det är ingen känsla,
det är en dödlig hjärtsjukdom.


Jag har lovat mig själv, att jag ska aldrig älska en människa förän jag vet på ärligt att den verkligen älskar mig också!

So shut up, shut up, shut up

Va inne på Facebook för några dar sen, då såg jag att en närstående till mig hade gått med i en löjlig grupp som hette "Nej tack till moské i Sverige" Blev lite förbannad om man säger så,

 
Vadå bara för att man är muslim får man inte utöva sin religion? I Sverige är för visso huvudreligionen Protestantisk kristendom, men biblen menar på att man ska respektera alla människor, och att alla människor är lika värda, lika väl Sveriges rikets lagar stödjer detta, diskriminering av etnisk, hemkomst, sexualitet eller religon är fel enligt Sveriges lag, denna gruppen är ju löjlig, om man tror på något ska man väl få tro på det, *** du är inte ett dugg kristen eller hur? Varför ska du då stå emot att folk ska få utöva sin religion om du inte har en egen? Det finns ju förhelvete en protestantisk kyrka i nästan varenda land! Om Sverige ska komma någonstans överhuvudtaget kan man ju börja med att följa lagboken och sluta tracka folk för deras religion!!!!
Och dessutom om man tycker om Sverige får man ju acceptera att vi är ett mångkulturellt och att det inte är som för 1000 år sen när alla gick i kyrkan på söndagar och inte syndade eller något, men nu är det inte så, det är bara acceptera, så enkelt!

Fick den och alla andra som gått med i den gruppen höra på, blir så förbannad när man är stolt över sitt land och ändå ska klaga på saker, man behöver invandrare för att komma någonstans, tror man på fullaste allvar att allt det man använder på en dag är Svenskttillverkat? Att inte en enda från ett annat land har varit med och konstruerat det? I sånna fall måste man ju va helt väck i huvudet! Nämn något som är 100% Svenskt och du kommer inte på något!


RSS 2.0